Els nostres serveis

A Auto Ràdio Tecno Só instal·lem i venem sistemes d’àudio, vídeo, navegació i seguretat en cotxes. Garantim solucions personalitzades, qualitat i satisfacció per millorar la teva experiència al volant.

Pantalles i àudio

Transforma el teu viatge, submergeix-te al món de l’àudio i vídeo

A Auto Ràdio Tecno Só oferim un servei complet de Pantalles i Àudio per a cotxes, que inclou una àmplia selecció de dispositius d’alta qualitat, des de pantalles tàctils i reproductors multimèdia fins a sistemes de so d’última generació.

El nostre equip de professionals altament capacitats s’encarrega de la instal·lació i configuració personalitzada, assegurant una experiència d’entreteniment inigualable per a tu i els teus passatgers. Ens esforcem per comprendre les teves necessitats i preferències, oferint solucions a mesura que milloren la qualitat dels teus viatges i transformen el teu vehicle en un espai de gaudi i comoditat.

Càmeres i sensors

Seguretat i comoditat a cada maniobra

A Auto Ràdio Tecno Só presentem el servei de Cambres i Sensors per a cotxes, dissenyat per millorar la seguretat i facilitar la conducció. La nostra gamma de dispositius inclou des de càmeres d’alta definició fins a sensors de proximitat i assistents d’estacionament.

El nostre equip expert s’encarrega de proporcionar una instal·lació i ajustaments personalitzats, assegurant la màxima eficàcia de cada solució. En triar-nos, experimentaràs més tranquil·litat a la carretera, ja que la nostra tecnologia et recolza en cada viatge i maniobra.

Avisador de radars

Condueix amb confiança, evita sorpreses

A Auto Ràdio Tecno Só t’oferim el servei d’Avisador de radars, un sistema intel·ligent dissenyat per mantenir-te informat sobre la ubicació dels controls de velocitat a la carretera. En instal·lar aquest dispositiu al vehicle, gaudiràs d’una conducció més tranquil·la i conscient.

Els nostres especialistes s’encarreguen de la instal·lació i configuració, garantint un rendiment òptim. En triar el nostre servei, estaràs millor preparat per adaptar la teva velocitat i evitar multes imprevistes, permetent gaudir d’una experiència de conducció més relaxada i segura.

Porta bicicletes

Transporta les teves bicis amb facilitat i seguretat a les teves escapades.

Enganxaments de remolcs

Fes que el teu cotxe estigui preparat per a qualsevol feina o aventura.

Navegador GPS

Troba el teu camí amb precisió i facilitat a cada viatge.

Localitzador gps

Controla i monitoritza la ubicació del teu vehicle a temps real.

Alarmes

Protecció i tranquil·litat per al teu vehicle, més seguretat en tot moment.

Restauració d'interiors

Transforma l'interior del cotxe en un espai elegant i confortable.

Tintat de vidres

Aconsegueix una major privadesa i protecció contra el Sol.

Reprogramació de centraletes

Millora el rendiment i l'eficiència del teu cotxe amb la nostra tècnica avançada de reprogramació.

Scroll to Top